גלידת תות
מצרכים:
קצפת צמחית גדולה
2 כפות סוכר
2 ביצים
ג'לי תות
חלב ריצ'קפה (פרווה)
אופן ההכנה:
1. שופכים את אבקת הג'לי לקערה בינונית.
2. מעליה יוצקים את מיכל החלב, ומערבבים מהר והרבה בכדי שהאבקה תתערבב טוב ותימס.
3. שופכים חצי מהבלילה לתוך תבנית בינונית ומכניסים למקפיא לכחצי שעה, עד שנקפא.
4. תוך כדי: מקציפים שני חלבוני ביצים ובנפרד מקציפים את הקצפת עם הסוכר, ומערבבים שניהם יחד.
5. לאחר כחצי שעה: יוצקים את תערובת הביצים והקצפת על החלב (שעורבב עם הג'לי) שהשרנו במקפיא. ושוב מחזירים למקפיא לכמשך 3/4 שעה.
6. לבסוף, לאחר כ3/4 שעה, שופכים מעל השכבה השנייה, את החלב שנותר. ומכניסים למקפיא לעוד חצי שעה.
בהצלחה!