עוגת גבינה וביסקוויטים
מצרכים:
רבע קילוגרם ביסקוויטים
750 גרם גבינה לבנה
חצי כוס סוכר
3 ביצים
חבילת אינסטנט פודינג
אופן ההכנה:
- מפרידים את הביצים.
- מערבבים יחד בקערה את החלמונים, הגבינה, האינסטנט פודינג ורבע כוס סוכר.
- מקציפים את החלבונים ותוך כדי מוסיפים להם את רבע כוס הסוכר שנותרה, עד שנוצר קצף גמיש.
- מוסיפים את החלבונים שהקצפנו לתוך הבלילה ומערבבים יחד בצורת "עטיפה".
- מניחים ביסקוויטים בתבנית מלבנית גדולה, כתחתית לבלילה.
- שופכים את הבלילה מעל שכבת הביסקוויטים, ומעליה מפזרים פירורי ביסקוויטים.
* ניתן לשפוך חצי מהבלילה, מעליה להניח שכבה נוספת של ביסקוויטים, ואז שוב את הבלילה שנותרה, ומעליה פירורי ביסקוויטים. כך שתצא עוגת שכבות. - מכניסים למקרר למשך 5 שעות.